Νάιτζελ Φάρατζ προς Τσίπρα: 'Βγάλε την Ελλάδα από το ευρώ, με το κεφάλι ψηλά'

Υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ τάχθηκαν οι αρχηγοί των ευρωσκεπτικιστικών UKIP και του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, μιλώντας στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής μετά τον Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη, λέγοντας πως το ευρώ "είναι ζουρλομανδύας λιτότητας".

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, χαρακτήρισε "γενναία την απόφαση της Ελλάδας" για δημοψήφισμα και, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, τον κάλεσε "να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ με το κεφάλι ψηλά".

Ο αρχηγός του UKIP υποστήριξε ότι "υπάρχει μία ασυμβίβαστη πολιτισμική διαφορά μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας, μεταξύ του Βορρά και του Νότου".

"Το ευρωπαϊκό σχέδιο αρχίζει να πεθαίνει", διαπίστωσε ο Φάρατζ, "υπάρχει καινούριο Τείχος του Βερολίνου και λέγεται ευρώ".

"Θα ήταν τρέλα, κύριε, να συνεχίσετε σε αυτήν την πορεία. Η Ελλάδα στάθηκε πολύ γενναία, και αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σας δώσουν τίποτε παραπάνω" συνέχισε ο αρχηγός του UKIP και κατέληξε: "ειλικρινά, εάν έχετε το κουράγιο, πρέπει να βγάλετε τον ελληνικό λαό από την Ευρωζώνη με το κεφάλι ψηλά".

πηγή! http://www.newslog.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!