Λεπέν προς Τσίπρα: Πρέπει συντεταγμένα να βγείτε από το ευρώ

Υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ τάχθηκαν οι αρχηγοί των ευρωσκεπτικιστικών UKIP και του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, μιλώντας στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής μετά τον Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη, λέγοντας πως το ευρώ «είναι ζουρλομανδύας λιτότητας». Και οι δύο δήλωσαν ικανοποιημένοι από το δημοψήφισμα.

Η Μαρίν Λεπέν του γαλλικού Εθνικού Μετώπου είπε πως «η Ελλάδα πρέπει να διαπραγματευτεί την έξοδό της από αυτόν τον σιδερένιο ζουρλομανδύα που λέγεται ευρώ». 

«Έχουμε αρκετές αποκλίσεις, αλλά εμάς μας ικανοποίησε το δημοψήφισμα» είπε η Λεπέν. «Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο, τον τρόμο, υπήρξαν πιέσεις εναντίον της κυβέρνησής σας» συνέχισε, ρωτώντας «ποιος όμως λαός θα αποδεχόταν για πέντε χρόνια αυτό που υπέστη ο ελληνικός λαός;».

«Το ευρώ και η λιτότητα είναι σιαμαία αδέρφια. Η Ελλάδα πρέπει να βγει ήρεμα, σε συμφωνία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, από αυτόν τον σιδερένιο ζουρλομανδύα που είναι το ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

«Οι θεσμοί φοβούνται ότι θα δείξετε ότι θα είστε καλύτερα χωρίς το ευρώ παρά με το ευρώ» συνέχισε, λέγοντας πως «υπάρχει ακόμη χρόνος για να διαλυθεί το ευρώ».

πηγή: in.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!