Πιέσεις ως την ύστατη ώρα από τον Σόιμπλε

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξακολουθεί να τα βλέπει όλα μαύρα, έχοντας ως στόχο την περαιτέρω πίεση προς την Ελλάδα ώστε είτε η Αθήνα να υιοθετήσει επιπλέον επώδυνα μέτρα είτε να οδηγηθεί στην πόρτα ενός Grexit. 

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup, o Β. Σόιμπλε εξαπέλυσε επίθεση κατά της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως «η κατάσταση παλαιότερα ήταν ελπιδοφόρα, όμως τους τελευταίους μήνες καταστράφηκε». Συμπλήρωσε πως «εμείς έχουμε κάνει τα πάντα, ωστόσο οι Έλληνες δεν έχουν κάνει τα πάντα για να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη».

«Θα έχουμε εξαιρετικά δύσκολες διαπραγματεύσεις», είπε και τόνισε πως «δεν είμαστε έτοιμοι να αποδεχθούμε υπολογισμούς που δεν είναι αξιόπιστοι». Σε κάθε περίπτωση συμφώνησε πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να ληφθεί μια απόφαση για την Ελλάδα.

Για άλλη μία φορά, ο Σόιμπλε απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός «κουρέματος» του ελληνικού χρέους. 

«Τα κενά στη χρηματοδότηση της Ελλάδας είναι πολύ μεγαλύτερα απ' ό,τι έχουμε συζητήσει στο παρελθόν», είπε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, εμμένοντας στην αδιάλλακτη και άκαμπτη στάση που τηρεί σταθερά κατά της Αθήνας. 

ΠΗΓΉ: http://www.efsyn.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!