Σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα

«Βροχή» από μολότοφ και ευρεία χρήση χημικών από τα ΜΑΤ- Δείτε φωτογραφίες

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί τα τελευταία λεπτά το Σύνταγμα με ομάδες αναρχικών να επιτίθονται με «βροχή» από βόμβες μολότοφ στις δυνάμεις των ΜΑΤ που απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων με σκοπό να τους «αποκρούσουν».

Την ίδια στιγμή ο μεγάλος όγκος της διαδήλωσης έχει αρχίσει και  οπισθοχωρεί προς την πίσω πλευρά της Αμαλίας, ώστε, να μην επηρεαστούν από την δράση των χημικών.

Όλα ξεκίνησαν, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των αναρχικών που αριθμεί περίπου 1500 άτομα εκτόξευσε δεκάδες βόμβες μολότοφ προς τα ΜΑΤ που βρισκόντουσαν στην αριστερή πλευρά της βουλής και συγκεκριμένα στην ράμπα που οδηγεί στο περιστύλιο.

Στη συνέχεια διασκοσπίστηκαν στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος ενώ ένα άλλο κομμάτι «έφυγε» προς την οδό Πανεπιστημίου. Αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπαθούν, κυρίως με την χρήση χημικών, να περιορίσουν την δράση τους.

epis13epis12epis11epis10epis9epis8epis7epis6epis5epis4epis3epis2epis1

πηγή: http://www.newsbeast.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!