Ο δήμαρχος δέχθηκε στο γραφείο του την ομάδα του 1ου Λυκείου Καλύμνου (διαγωνισμό εικονικής επιχείρησης)

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο δήμαρχος δέχθηκε στο γραφείο του την ομάδα του 1ου Λυκείου Καλύμνου, η οποία διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο σε πρόσφατο διαγωνισμό εικονικής επιχείρησης και καινοτόμου επιχείρησης, συνοδευόμενη από  την καθηγήτριά τους κα Ν. Φράγκου.  

 Ο κος δήμαρχος βράβευσε τα παιδιά και την καθηγήτρια για την επιτυχία τους, τους ευχήθηκε κάθε πρόοδο στις μελλοντικές τους προσπάθειες και σημείωσε ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης τους σε όλα τα επίπεδα, με τα μέσα και τις δυνατότητες που διαθέτει.

Μετά την επιτυχία τους αυτή, η ομάδα των παιδιών θα ταξιδέψει στο Βερολίνο, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα σε αντίστοιχο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από 28-31 Ιουλίου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!