Συνάντηση Δημάρχου με τους πρώτους επιτυχόντες του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Συνάντηση με τους πρώτους επιτυχόντες του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, είχε σήμερα Τετάρτη στο γραφείο του, ο δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής.

Ο κος δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τα πρώτα δεκαεννέα άτομα, που θα αναλάβουν εργασία για διάστημα πέντε μηνών στο Δήμο, τόνισε την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών του Δήμου με προσωπικό.

Αναφέρθηκε στην άμεση  αναγκαιότητα για κάλυψη σημαντικών κενών σε διάφορους νευραλγικούς τομείς του Δήμου, όπως είναι οι διοικητικές-οικονομικές υπηρεσίες, ο τομέας της καθαριότητας αλλά και η κάλυψη λειτουργικών αναγκών ορισμένων Νομικών προσώπων, στην ευρύτερη διοικητική δομή του Δήμου.

Στο άμεσο προσεχές διάστημα, πρόκειται να αναλάβουν υπηρεσία στο Δήμο, επιπλέον έντεκα άτομα, τα οποία θα διοχετευθούν επίσης σε υπηρεσίες του Δήμου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!