ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

  Όπως λέει και ένας σοφός της φυλής μας "Δειλοί, Μοιραίοι κι  Άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως,  κάποιο θάμα." (Κώστας Βάρναλης)

  Ο λόγος γίνεται για τη πλήρη ανοχή και αδιαφορία των αρμόδιων αρχών όσων αφορά το παράνομο εμπόριο.

  Όταν η χώρα έχει επισήμως χρεοκοπήσει,  Όταν καλούμαστε εμείς, οι μικρομεσαίοι, να ξανασηκώσουμε την πατρίδα στα πόδια της,  Όταν οι φόροι έρχονται διπλάσιοι και τριπλάσιοι,  Όταν οι περισσότερες επιχειρήσεις  χρωστούν το ρεύμα τους,  Όταν οι ρυθμίσεις για τον ασφαλιστικό τους φορέα χάνονται η μία πίσω από την άλλη,  Όταν οι τράπεζες έχουν όλη την αγορά σε ομηρία,  Όταν προκειμένου να εισπραχθούν περισσότερα λεφτά για το κράτος αυξάνεται ο Φ.Π.Α. ,  Όταν τα νοσοκομεία υπολειτουργούν.

  Την ίδια ώρα, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, οι θεματοφύλακες  που ηγούνται των τοπικών κοινωνιών, αφήνουν  απροκάλυπτα και προκλητικά ΝΑ  ΑΝΘΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ Φ.Π.Α,  και να συντελούνται παράνομες πράξεις, όπως είναι η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ, χωρίς απαιτούμενες από το νόμο άδειες και τέλος, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

  Και έρχεται η ρήση του Χαριλάου Τρικούπη  «Ποιος, τελικά, κυβερνάει αυτόν τον τόπο;;;»

  Οι ούτως ή αλλιώς Κατεστραμμένοι  Έμποροι Καλύμνου, υπογράφουν αυτή την επιστολή.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!