Σύσκεψη με θέμα την ανταλλαγή απόψεων και λήψη μέτρων προκειμένου να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο του παραεμπορίου

αντιμετωπισθεί το φαινόμενο του παραεμπορίου, το οποίο έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στο νησί μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 24/7/2015 στο δημοτικό κατάστημα.

Στη σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο δήμαρχος κος Ιω. Γαλουζής, παρευρέθηκαν και πήραν μέρος, ο Έπαρχος Καλύμνου, ο Διοικητής της Αστυνομίας, ο Λιμενάρχης Καλύμνου, εκπρόσωπος του Σωματείου Εμπόρων Καλύμνου, ο Αντιδήμαρχος κ. Μ. Ρήγας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του τμήματος Εμπορείου της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός και στοχευμένη δράση των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών, ούτως ώστε να αντιμετωπισθεί συνολικά το φαινόμενο, με τρόπο δίκαιο και αποτελεσματικό.

Ο κος δήμαρχος στην εισήγησή του σημείωσε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να συμβάλει αποφασιστικά στην αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της εμπορικής δραστηριότητας στο νησί μας και προς την κατεύθυνση αυτή, έχουν ήδη καθορισθεί από την αρμόδια δημοτική επιτροπή, συγκεκριμένες θέσεις στάσιμου εμπορείου για τους μικροπωλητές που κατέχουν νόμιμη άδεια.

Επιπλέον, τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η δημοτική αρχή με τη συμβολή της δημοτικής αστυνομίας, η οποία έχει πλέον ενεργοποιηθεί και έχει λάβει τις σχετικές οδηγίες, προβαίνει ήδη καθημερινά σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

Στη σύσκεψη καθορίσθηκαν συγκεκριμένες ομάδες, αποτελούμενες από υπαλλήλους όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών, οι οποίες θα διενεργούν από δω και στο εξής, τους σχετικούς ελέγχους.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!