Ο νέος αχταρμάς ‘’Γεώργιος Τριπολίτης’’ και πάλι στη θάλασσα

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Η οικογένεια Γεωργίου Ν. Σαρούκου (Τριπολίτη) ναυπήγησε το νέο αχταρμά με το όνομα "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ", πιστό αντίγραφο του σκάφους που είχε ναυπηγηθεί το έτος 1938, με νηολόγιο Καλύμνου αρ. 16.

Χτες 9 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα σε μια εντυπωσιακή τελετή με μεγάλη συγκίνηση και πολύ κόσμο, εκατοντάδες Καλύμνιοι και τουρίστες, έγινε μπροστά στο χώρο του Λιμεναρχείου Καλύμνου η επίσημη καθέλκυση και ο Αγιασμός του νεότευκτου σφουγγαράδικου με το όνομα ‘’ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ’’. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης κ. Παΐσιος, ο οποίος έφερε στο σκάφος την εικόνα του Αγίου Νικολάου, παρουσία των τοπικών Αρχών και κάποιων δυτών της εποχής εκείνης όταν για πρώτη φορά έγινε η καθέλκυση του το έτος 1938.
Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό από την ομολογουμένως εντυπωσιακή εκδήλωση.

πηγή: http://www.tominews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!