Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση της Κρεμαστής

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Τις πύλες της στο κοινό άνοιξε την Παρασκευή η Έκθεση της Κρεμαστής, η οποία φέτος συμπλήρωσε 50 χρόνια λειτουργίας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανωτής της έκθεσης, φιλοξένησε στο περίπτερό της 22 παραγωγούς από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, δίνοντας στο κοινό της έκθεσης να γνωρίσουν τοπικά προϊόντα της Περιφέρειας. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής και πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης στον χαιρετισμό του κατά τον εγκαινιασμό της έκθεσης τόνισε: « Είναι προτεραιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η υποστήριξη του θεσμού της Έκθεσης της Κρεμαστή, ενός θεσμού με μακρά παράδοση και ιστορία που φέτος κλείνει τα 50 χρόνια της, αποδεικνύοντας ότι αντέχει στον χρόνο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που φέτος συνδιοργανώνουμε την έκθεση αυτή και βαθιά πεπεισμένος πως θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την ανάδειξη των τεχνών και των προϊόντων της περιοχής μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα βρίσκεται δίπλα σας».

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος για πρώτη φορά με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα πραγματοποιηθεί σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων από το ΚΕΚ Γεννηματάς, στα οποία οι εκπαιδευτές των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης και οι μαθητές τους θα κατασκευάζουν διάφορα αντικείμενα όπως κοσμήματα, ξυλόγλυπτα, χειροτεχνίες, βιτρό αλλά και αγιογραφίες. Επίσης θα μυήσουν το κοινό στις  παραδοσιακές τέχνες όπως ο αργαλειός .

 Στόχος αυτής της ενέργειας είναι οι μικροί επισκέπτες της έκθεσης να δημιουργήσουν τις δικές τους κατασκευές και στο τέλος της έκθεσης της Κρεμαστής, σε συνεργασία με το τμήμα Δια βία Μάθησης, να εκτεθούν όλες αυτές οι κατασκευές στο Πνευματικό Κέντρο της Κρεμαστής.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!