Το Ελευθέριος Βενιζέλος στο λιμάνι της Καλύμνου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Σήμερα 19/8/2015 και ώρα 9: 45 π.μ. προσέγγισε στο έξω μώλο του λιμανιού της Καλύμνου το Ε/Γ πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος της ΑΝΕΚ LINES, στο οποίο επιβιβάστηκαν 124 μετανάστες – πρόσφυγες.

Το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος έχει το ίδιο βύθισμα με τα πλοία BLUE STAR 1 και 2 και είναι κατά τέσσερα μέτρα μεγαλύτερο σε μήκος.

Έτσι καταρρίφτηκε ο μύθος ότι το βάθος των εφτάμιση μέτρων στον προσήνεμο μώλο του λιμανιού της Καλύμνου δεν ήταν αρκετό για την ασφαλή προσέγγιση των πλοίων της Attica Group.

Σήμερα μετά από τρία χρόνια δικαιώνεται ο τέως Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης αναφορικά με τη θέση του ότι μπορούσαν με ασφάλεια να προσεγγίζουν τα πλοία BLUE STAR 1 και 2 στο λιμάνι μας.

Σχόλιο της σύνταξης: Δυστυχώς όταν υπάρχουν μονοπωλιακές λύσεις το παιχνίδι το καθορίζουν μόνο τα οικονομικά συμφέροντα και όχι το δίκαιο των κοινωνιών.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!