Στρεµµατική ενίσχυση για τη στήριξη της καλλιέργειας φθινοπωρινής πατάτας στο Ν.∆ωδκανήσου

Από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύµνου ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια του προγράµµατος στήριξης Μικρών Νησιών του Αιγαίου Πελάγους χορηγείται στρεµµατική ενίσχυση για τη στήριξη της καλλιέργειας φθινοπωρινής πατάτας στο Ν.∆ωδκανήσου.

Η οικονοµική ενίσχυση χορηγείται στους παραγωγούς ανεξαρτήτως ιδιότητας και επαγγέλµατος για την κάλυψη µέρους του κόστους του προϊόντος. Η επιδοτούµενη καλλιεργούµενη έκταση πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα στρέµµα συνολικής έκτασης και να έχει ελάχιστη έκταση ανά αγροτεµάχιο µισό στρέµµα. Το ύψος της ενίσχυσης µπορεί να φθάσει το ποσό των 60 Ευρώ ανά στρέµµα. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν στο Τµήµα Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου µπορούν οι ενδιαφερόµενοι καλλιεργητές να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2241364915, υπεύθυνη γεωπόνος η κα Πρατσινάκη. Καταληκτική ηµεροµηνία για την κατάθεση των αιτήσεων είναι η 30η Σεπτεµβρίου 2015.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!