Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκου για την ανακοίνωση των βάσεων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Συγχαίρω όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν να εισαχθούν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Εύχομαι σε όλες και όλους, η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας, για όλα εκείνα που  εργαστήκατε σκληρά όλα αυτά τα χρόνια. 

Για εσάς που δεν τα καταφέρατε, αυτό το μικρό εμπόδιο δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας άλλος, διαφορετικός  δρόμος για ένα μέλλον που σας περιμένει να το κατακτήσετε. Ένα  εφαλτήριο για νέες επιλογές, νέα όνειρα, νέες ευκαιρίες, νέες, μεγαλύτερες επιτυχίες.

Για όλες και όλους, εισαχθέντες και μη, όλα αρχίζουν εδώ!

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε περιπέτεια. Οι δύσκολες μέρες που περνάμε δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν, ούτε να προσγειώνουν τις φιλοδοξίες σας. Ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε, όσο πιο ψηλά μπορείτε, ακόμα κι όταν ο ουρανός μοιάζει γκρίζος και απειλητικός. Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο κοντά στο φως που τόσο έχει ανάγκη αυτός το τόπος για να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του. Κι αυτό, μόνο εσείς μπορείτε να το καταφέρετε.  Μόνο σε σας μπορούμε να ελπίζουμε!

Μέσα από την καρδιά μου, σας εύχομαι καλή δύναμη, καλή σταδιοδρομία!

 

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!