Πάτμος -Τουρκία με ταχύπλοο. Σχεδιάζεται για το 2016

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Γενικής γραμματείας του υπουργείου Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής και του Δήμου μας εντός του προσεχούς δεκαπενθημέρου γύρω στις 15 του Σεπτέμβρη ...

ανοίγει μια καινούργια γραμμή ΔΙΔΥΜΑ – ΠΑΤΜΟΣ από το υπουργείο με ταχύπλοο σκάφος και βρισκόμαστε στη διαδικασία το ίδιο να κάνουμε και με το Κουσάντασι φτάνει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μέσα στο χειμώνα, ώστε του χρόνου ν α έχουμε δύο γραμμές από την Τουρκία προς την Πάτμο κατευθείαν.

Τα παραπάνω είπε ο δήμαρχος Πάτμου κ. Στόικος κατά την ενημέρωση του στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο στο οποίο συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας υπουργείου Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής κ. Γιάννης Γιαννέλης Θεοδοσιάδης.

Να θυμίσουμε ότι παρόμοια προσπάθεια έγινε και το 2014 ώστε να συνδεθεί η Πάτμος με την TURGUTREIS (περιοχή Bodrum). Η σύνδεση θα γινόταν με την εταιρεία υδροπτέρυγων TURKISH SEALINES και στο νησί μας μία φορά την εβδομάδα. Για το σκοπό αυτό ήρθε ο κ. Bulent Guven και συναντήθηκε με τον κ. δήμαρχο και τον τότε αντιδήμαρχο κ. Σκεμπέ .

Κι ενώ περιμέναμε το «υδροπτέρυγο» από τη TURGUTREIS (περιοχή Bodrum) να εκτελέσει δρομολόγιο εβδομαδιαίως από 4 Ιουνίου 2014 για να μεταφέρει προς και από την Πάτμο επισκέπτες μεμονωμένους ή σε γκρουπ, δυστυχώς δεν ήρθε και δεν μάθανε  ποτέ οι επαγγελματίες γιατί οι μόνοι που επωφελήθηκαν ήταν διαφημιστές από την Τουρκία που πήραν χρήματα από επαγγελματίες της Πάτμου εκμεταλλευόμενοι το δρομολόγιο για ένα χάρτη στα Τούρκικα. Θυμόμαστε όλοι ότι κάποιοι Πάτμιοι εθελοντές, τους περιέφεραν με καμάρι στους επαγγελματίες, οι οποίοι τελικά έχασαν τα λεφτά τους. 

Σχετικά άρθρα
http://www.patmostimes.gr/category/6845-turkish-sealines

http://www.patmostimes.gr/category/7080-2014-08-10-12-16-44

 

πηγή: http://www.patmostimes.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!