Η εφημερίδα ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ έδωσε υποτροφίες σε απόφοιτους του Λυκείου

Παραδόθηκαν σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 από την εφημερίδα ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ οι υποτροφίες στους δύο πρώτους που αποφοίτησαν με το μεγαλύτερο βαθμό από το Γενικό Λύκειο Πάτμου, όπως  είχε από την αρχή του χρόνου εξαγγελθεί.

Τις υποτροφίες που ήταν από 1000 ευρώ ( συνολικά 2.000 ευρώ) παρέδωσαν στα παιδιά Χρυσούλα- Καλλιόπη Κάνδρου του Γεωργίου και Ουρανία Ανέμη του Σαράντη παρουσία των γονιών τους Μαρίας και Ρούλας αντίστοιχα , της Λυκειάρχη κ. Χρυσούλας Γαμπιεράκη και των καθηγητών Σοφίας Σπίρτου και Νίκου Μελιανού , η Σμαράγδα Μουλιάτη εκδότης της εφημερίδας δημοσιογράφος και ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Σταμπούλης.
Οι αποφοιτήσασες παρέλαβαν και ένα ΕΠΑΘΛΟΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ με τα συγχαρητήρια και τις ευχές της εφημερίδας.
Φανερά δε συγκινημένες τους χάρισαν, η μεν Χρυσούλα ένα γραπτό ευχαριστήριο που διάβασε, η δε Ουρανία την εικόνα του Αγίου Νεκταρίου που είναι ο προστάτης της.
Όπως είπε η Σμαράγδα Μουλιάτη στα παιδιά, η κίνηση αυτή είναι συμβολική και απορρέει από τη φιλοσοφία της εφημερίδας ότι η γνώση είναι πλούτος. Και με τη γνώση βρίσκεις λύσεις πάντα.

ypotrofia1

Το υπέροχο ευχαριστήριο της Χρυσούλας Κάνδρου και η εικόνα της Ράνιας.

Νοιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Μουλιάτη και κατ επέκταση στην εφημερίδα ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ για το βραβείο που προσφέρουν στους τελειόφοιτους του Γενικού Λυκείου Πάτμου.
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους νέους, ειδικά για αυτούς που ανοίγουν τώρα τα φτερά τους και εκτός του νησιού, ώστε να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στα Πανεπιστήμια και τις σχολές που επιθυμούν, να γνωρίζουν πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που στηρίζουν τον κόπο και την προσπάθεια που καταβάλαμε τα χρόνια που πέρασαν.
Πόσο μάλλον σε μια περίοδο κοινωνικοπολιτικών και προπάντων οικονομικών προβλημάτων και γενικής αναστάτωσης η προσφορά σας γίνεται ακόμη πιο σημαντική. Με τη δική σας υλική και πνευματική υποστήριξη ετοιμαζόμαστε να εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το σχολείο μας και στην Πάτμο στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Σας υποσχόμαστε ως η προσφορά σας αυτή θα αποτελέσει πολύτιμο δώρο στο νέο μας ξεκίνημα.
Ευχαριστώ από καρδιάς.

agiosnektarios

πηγή: http://www.patmostimes.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!