Στην Κάσο Δήμαρχος Καρπάθου

Στην Κάσο  ταξίδεψε ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος στο πλαίσιο της 8ης Διεθνούς Συνάντησης  Λύρας και Οργάνων με Δοξάρι    που πραγματοποιείται  από  09/09 έως και 11/09.     Στον χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής:  

«Με πολλή χαρά αποδέχτηκα την πρόσκλησή σας να παραστώ  στην 8η Διεθνή Συνάντηση Λύρας  και Οργάνων με Δοξάρι.

      Το γεγονός ότι η Περιφέρεια  Νοτίου Αιγαίου  σε συνεργασία με τον Δήμο Κάσου διοργανώνει αυτή την σπουδαιότατη συνάντηση, αποδεικνύει περίτρανα ότι στις δύσκολες  οικονομικο-πολιτικές συνθήκες που βιώνουμε, τέτοιου είδους  πρωτοβουλίες,  δίνουν Φως, Ελπίδα και Αισιοδοξία για το μέλλον .   

      Η  παράδοσή μας, η παραδοσιακή μουσική  και οι λειτουργοί της, είναι οι υποστηρικτές της  συνέχιση της πολιτιστικής μας ταυτότητας.  Και σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιβεβλημένη ανάγκη να την διαφυλάξουμε και να την διατηρήσουμε .

      Επομένως, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μία όγδοη άνοιξη πολιτισμού ανθίζει και φέτος – αν και Σεπτέμβριος-  στην όμορφη  Κάσο.

     Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές και σε όλους όσους εργάστηκαν με ζήλο για την όλη  διοργάνωση. Είμαι βέβαιος , ότι η  δύναμη της λύρας  θα ενδυναμώσει την  εν λόγω Συνάντηση  για τα  επόμενα χρόνια .  Εξάλλου για την   δύναμη  της κάνει λόγο μία γνωστή μαντινάδα :

 «Ο χάρος πάντα έτρεμε να πάρει ένα λυράρη/γιατί ανασταίνει και νεκρούς της λύρας το δοξάρι»

   Σήμερα το πρωί 10/09, ο Δήμαρχος Καρπάθου συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε  στο Δημαρχείο της Κάσου παρόντων του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνου Κόνσολα, του    Επάρχου Καρπάθου – Κάσου  κ. Γιάννη Μηνατσή και  της Δημάρχου Κάσου κας  Μαίρη Σορώτου – Τσανάκη.    

 Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!