Ο Δήμαρχος Καλυμνίων εύχεται Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εκπροσωπώντας το σύνολο της συμπολίτευσης του δημοτικού μας συμβουλίου, εύχεται Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του νησιού μας, τους αγαπητούς μας μαθητές, τους γονείς και φυσικά τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης . 

Κάθε νέα αρχή, κάθε καινούριος αγώνας, όπως αυτός που αρχίζει σήμερα, απαιτεί νέες δυνάμεις, πολλή δουλειά και στοχευμένες προσπάθειες, κρύβει όμως μέσα του ταυτόχρονα την ελπίδα για την κατάκτηση νέων κορυφών  αλλά και την μεγάλη ικανοποίηση από  την επίτευξη νέων, ακόμα υψηλότερων στόχων.

Η δημοτική μας αρχή, όπως έχει κάνει ως τώρα, θα συνεχίσει και στη νέα αυτή σχολική περίοδο, να βρίσκεται πάντοτε έμπρακτα στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, μέσα από τις απαραίτητες εκείνες παρεμβάσεις και ενέργειες, που θα διασφαλίζουν κατά το μέγιστο δυνατόν, την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων του νησιού μας.

Μέριμνά μας αποτελεί, η βελτίωση των σχολικών μας υποδομών με τις απαιτούμενες κατά περίπτωση συντηρήσεις, και επεκτάσεις στις σχολικές μονάδες του νησιού μας, παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες υπάρχουν στην εξεύρεση πιστώσεων, σε αυτή τη οικονομικά δύσκολη συγκυρία, την οποία διανύουμε.

Στόχος μας είναι η ενίσχυση και η συμπαράσταση -με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο- στο  τόσο σημαντικό λειτούργημα των εκπαιδευτικών και στη γενικότερη προσπάθειά τους για την διάπλαση όχι μόνο καλών μαθητών αλλά και τη διαμόρφωση πολύπλευρα καλλιεργημένων και ελεύθερων ανθρώπων.  

Ακράδαντη πεποίθησή μας είναι, πως η ενίσχυση της εκπαιδευτικής λειτουργίας συνιστά την σημαντικότερη επένδυση που μπορεί να κάνει μια κοινωνία για το μέλλον της. Ένα μέλλον που μπορεί και πρέπει να διαμορφωθεί με ακόμα καλύτερους οιωνούς, μέσα από τις άοκνες προσπάθειες και τη δημιουργική συμβολή όλων μας, αρκεί να πιστεύουμε σε αυτό με όλη μας τη δύναμη και να το υπηρετούμε πιστά με ειλικρίνεια και αφοσίωση.

Με αυτές τις σκέψεις -κλείνοντας- ο δήμαρχος Καλυμνίων εύχεται για άλλη μια φορά από καρδιάς σε όλους, καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!