Κοινωνικής προσφοράς – προληπτικής ιατρικής των Ενόπλων Δυνάμεων

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς – προληπτικής ιατρικής των Ενόπλων Δυνάμεων στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε αποστολή Διακλαδικής Υγειονομικής Ομάδας όπου έφθασαν στο νησί μας με το Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ και διενήργησαν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους της Νισύρου. Συμμετείχαν 7 γιατροί με τις εξής ειδικότητες: Παθολόγος, Χειρούργος, Γυναικολόγος, Ουρολόγος, Καρδιολόγος, Παιδίατρος και Οδοντίατρος. 

Επίσης ομάδα καλλιτεχνών αποτελούμενη από 30 άτομα πραγματοποίησε συναυλία με ποιοτικά μουσικά ακούσματα στην Πλατεία Ηρώων, καθώς και θεατρική παράσταση με τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου. Στο δημοτικό σχολείο μέρος της ομάδας καλλιτεχνών ζωγράφισε παραστάσεις της μαθητικής ζωής στον τοίχο της εισόδου του δημοτικού σχολείου.

Επιπροσθέτως έδωσαν τρόφιμα για τις ανάγκες του Κέντρου Αλληλεγγύης του Δήμου Νισύρου που λειτουργεί καθημερινό συσσίτο για τους έχοντας ανάγκη συμπατριώτες μας. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!