Διανομή ροδάκινων σε απόρους στην Κάλυμνο

Από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου ανακοινώνεται ότι :

Αύριο Τετάρτη, 23-09-2015, πρόκειται να παραληφθεί στην Κάλυμνο , η ποσότητα ροδάκινων που προορίζεται για δωρεάν διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD ), το οποίο   υλοποιείται από την   Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την σύμπραξη του Δήμου Καλυμνίων και Ιεράς Μητροπόλεως.

   Η διανομή από τον Δήμο Καλυμνίων θα ξεκινήσει αύριο μετά τις 15.00 στο χώρο του λιμανιού. Η  διανομή από την Ιερά Μητρόπολη θα ξεκινήσει επίσης αύριο το απόγευμα  στο χώρο του κοινωνικού Παντοπωλείου της εκκλησίας στον  Αγ. Μάμμα.

  Οι δικαιούχοι του προγράμματος πρέπει να φέρουν μαζί τους την κάρτα σίτισης εφόσον έχουν, την αστυνομική τους ταυτότητα και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για τον αριθμό των μελών της οικογένειας) .

     Τέλος την Πέμπτη 24-09-2015 , θα παραδοθεί από την αρμόδια επιτροπή, στο Δήμο Λέρου και στην Ιερά Μητρόπολη,  η ποσότητα ροδάκινων που αναλογεί στους δικαιούχους της Λέρου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!