Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Φίλων Χορού Ρόδου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Φίλων Χορού Ρόδου και την Πρόεδρό του, κυρία Μπάκη Αναστασία για την πολύ μεγάλη χορηγία τους στη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου η οποία συνίσταται στην προσφορά τριακοσίων (300) λίτρων γάλατος και τριακοσίων είκοσι ενός (321) συσκευασιών από μακαρόνια - κριθαράκι. 

Ο Σύλλογος Φίλων Χορού Ρόδου με μεγάλη αντιπροσωπεία αποτελούμενη από την Πρόεδρό του, κυρία Μπάκη Αναστασία, το Γραμματέα του, κ. Κωττάκη Σάββα, τον ταμία του, κ. Βαρβαρέσο Νίκο και την Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Ειδική Ταμία, κυρία Τσιάρτα Αθηνά, τίμησαν με την παρουσία τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου όπου στις 11.9.2015 τους υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Νοτίου Αιγαίου, Ηλίας Γ. Ζωγραφίδης και προέβησαν στην ανωτέρω πολύτιμη για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας προσφορά.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εύχεται η προσπάθεια αυτή να βρει άξιους συμπαραστάτες στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας

Νοτίου Αιγαίου,

Ηλίας Γ. Ζωγραφίδης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!