Άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την αποκατάσταση του διαδρόμου αποπροσγείωσης στο Αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του μηχανισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το βράδυ της Τρίτης, για την αποκατάσταση του “κρατήρα” που, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, άνοιξε στον διάδρομο αποπροσγείωσης του αεροδρομίου “Διαγόρας” της Ρόδου, προκειμένου να αποφευχθεί ο διασυρμός της Ρόδου διεθνώς.

Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος ενημερώθηκε  για το πρόβλημα στις 21:00 χθες το βράδυ, καθώς και για την σοβαρή αναστάτωση που προκλήθηκε στο επιβατικό κοινό, λόγω της ακύρωσης των προγραμματισμένων πτήσεων και έδωσε εντολή άμεσης κινητοποίησης του μηχανισμού της Περιφέρειας.

Τρεις ώρες αργότερα, στις 00:20, το πρόβλημα του διαδρόμου αποπροσγείωσης είχε αποκατασταθεί πλήρως, χάρη στην ταχύτατη παρέμβαση του κ. Χρήστου Ευστρατίου, Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα Πολιτικής Προστασίας, που κινητοποίησε τα τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας και συντόνισε την όλη επιχείρηση, υπό την επίβλεψη του κ. Νίκου Οικονόμου, συμβούλου τεχνικής υποστήριξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τα γρήγορα αντανακλαστικά, η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα της Περιφέρειας, με δαπάνη της οποίας  κινητοποιήθηκαν τα τεχνικά συνεργεία, είχαν ως αποτέλεσμα την ταχύτατη αποκατάσταση του σοβαρού προβλήματος που προκάλεσε η κακοκαιρία και την σταδιακή αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του αεροδρομίου “Διαγόρας”, αποτρέποντας την δυσφήμιση διεθνώς της Ρόδου, ως τουριστικού προορισμού. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!