Αυξήστε το εβδομαδιαίο όριο ανάληψης από τα ΑΤΜ, που έχει επιβληθεί με τα capital controls, κατά 80 ευρώ

Δείξτε εμπιστοσύνη στον κόσμο κύριοι, για να σας δείξει εμπιστοσύνη.

Ο εκνευρισμός στις τράπεζες από τους πολίτες είναι πρωτοφανής, οι διενέξεις μεταξύ πολιτών που προστρέχουν για τις μικρές συναλλαγές τους με τους Τραπεζικούς υπαλλήλους δεν έχουν προηγούμενο, διαπιστώστε το και εσείς. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ για το τραπεζικό σύστημα ΧΑΝΕΤΑΙ αντί για να κερδίζεται …κύριοι.

Οι πολίτες νιώθουν ότι το τραπεζικό σύστημα τους εκβιάζει, ότι τους «πνίγει», ότι σιγά-σιγά «υπεξαιρεί» τις οικονομίες του , ότι ελέγχει την ζωή τους ,ότι μετά από τόσες θυσίες αυτό βγαίνει και πάλι κερδισμένο , ότι όλα για αυτό γίνονται …κ.α

Ξυπνάτε!!! Οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί και οι υπομονή τους έχει προ πολλού τελειώσει . Το 45% της αποχής στις τελευταίες εκλογές δεν σας "λέει κάτι";;;
Κάντε μια κίνηση με ψυχολογική διάσταση που θα επαναφέρει κάπως την χαμένη εμπιστοσύνη.

Δώστε στον Αστυνομικό στον πυροσβέστη στον στρατιωτικό στον Λιμενικό στον Δημόσιο υπάλληλο, που ζει μόνο από τον μισθό του , που δεν είναι επιχειρηματίας ή έμπορας , μια ανάσα, λίγο οξυγόνο …δείξτε του εμπιστοσύνη για να σας δείξει και αυτός.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ΠΗΓΉ: http://www.freepen.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!