9ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ξεκίνησε σήμερα 10 Οκτωβρίου στην Κάλυμνο το 9ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης.  

Ένα φεστιβάλ που δεν έχει καμία σχέση με τα όσα είχαν γίνει στο νησί τα τρία τελευταία χρόνια όταν η τότε Δημοτική Αρχή του κυρίου Δημήτρη Διακομιχάλη είχε συνάψει 3ετή σύμβαση με την πολυεθνική εταιρεία THE NORTH FACE, που είχε την ευθύνη διοργάνωσης του φεστιβάλ. Δυστυχώς ένα κορυφαίο γεγονός με παγκόσμιες διαστάσεις όπως ήταν τα αναρριχητικά φεστιβάλ των ετών 2012, 2013 και 2014 μετετράπη σε οικογενειακή υπόθεση από την σημερινή Δημοτική Αρχή.

Δυστυχώς αυτή τη χρονιά έλειψαν οι δεκάδες εκατοντάδες αναρριχητές που συμμετείχαν τα τρία τελευταία χρόνια στα αναρριχητικά φεστιβάλ παρά την φιλότιμη προσπάθεια του κυρίου Γιώργου Χατζησμάλη. Η φετινή εμπειρία της διοργάνωσης του φεστιβάλ από τον Δήμο Καλύμνου οφείλει να συνετίσει την Δημοτική Αρχή του κυρίου Γιάννη Γαλουζή ώστε του χρόνου η εικόνα του φεστιβάλ να είναι καλύτερη.

Την έναρξη του φεστιβάλ τίμησαν με τη παρουσία τους ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Ηλίας Καματερός και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, υπεύθυνη Τουρισμού, κυρία Παπαβασιλείου.

πηγή: http://www.tominews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!