Εκδήλωση Επιτροπής Αλληλεγγύης Καλύμνου - Κάλεσμα για δράση

Προς τους δασκάλους και καθηγητές της Καλύμνου ...

Η επιτροπή αλληλεγγύης Καλύμνου αναλογιζόμενη τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, τη συνεχή φτωχοποίηση των λαϊκών νοικοκυριών που προέκυψε από την εφαρμογή των προηγούμενων μνημονίων αλλά και την συνέχιση και την επιβάρυνση που θα δεχθούν από την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων του νησιού να:

  1. Εξετάσουν το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μαθητές τους σε εκπαιδευτικά υλικά (τετράδια, μολύβια, στυλό, μπογιές, μαρκαδόρους κ.λ.π.) και να ενημερώσουν την επιτροπή.
  2. Να συμμετέχουν στην εκδήλωση που θα διοργανώσει η επιτροπή στο τέλους του Οκτώβρη, με συμμετοχή μαθητών (μουσικό σχήμα, χορωδία κ.λ.π.).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μαζευτεί εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα δοθεί στους μαθητές που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα μέσω του σχολείου τους.

Εκ της επιτροπής


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!