Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των αιτήσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

Σας γνωρίζουμε ότι σήμερα, 15-10-2015, αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας μας ο κατάλογος με τα αποτελέσματα των αιτήσεων που κατατέθηκαν από τους ενδιαφερόμενους πολίτες στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) . 

Τα αποτελέσματα  αναφέρουν τον αριθμό αίτησης του δυνητικά ωφελούμενου πολίτη και την ένδειξη «εγκρίθηκε» ή «απορρίφθηκε».

Επιπλέον, εντός του Δημοτικού Καταστήματος θα δίδονται οι απαραίτητες πληροφορίες από την εντεταλμένη υπάλληλο Κα. Καλλιόπη Μαύρου.

Οι  πολίτες, οι αιτήσεις των οποίων έχουν απορριφθεί  δικαιούνται να ασκήσουν ένσταση  εντός επτά ημερολογιακών ημερών από την δημόσια ανακοίνωση των αποτελεσμάτων  και  συγκεκριμένα από 16-10-2015 έως και 22-10-2015. Οι ενστάσεις κατατίθενται εντύπως ενώπιον της εντεταλμένης υπαλλήλου Κας. Ιωάννας Παπασπυροπούλου που στεγάζεται στον όροφο άνωθεν του πρώην ΚΑΠΗ. Οι ενστάσεις φέρουν πρωτότυπες υπογραφές των ενιστάμενων  και συνοδεύονται από απλά φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων, που αποδεικνύουν τους λόγους τους οποίους επικαλείται.

Οι ώρες εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας για την παρούσα διαδικασία,  είναι από 09.00 π.μ έως 12.30 μ. μ.

 

Θεόδωρος Μ. Σεργίου

Υπ. Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!