Καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την χορήγηση αδειών αλίευσης: Τόνου Thunnus thunnus, Μακρύπτερου Τόνου Thunnus alalunga και Ξιφία Xiphias gladius

Από την Δ/νση Αλιείας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια εφαρμογής της αριθ. 5632/104626/29-9-2015 του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΦΕΚ 2151 B΄ /  7-10-2015) καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την χορήγηση αδειών αλίευσης σε επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη, για την άσκηση αλιείας συγκεκριμένων μεταναστευτικών ειδών όπως, Τόνου Thunnus thunnus, Μακρύπτερου Τόνου Thunnus alalunga και Ξιφία Xiphias gladius.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει ως εξής :             

α) Για τις άδειες αλίευσης ξιφία και μακρύπτερου τόνου οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος ΟΣΠΑ απευθείας στην Δ/νση Αλιευτικής Πολιτικής και Αλιευτικών Πόρων από τον ενδιαφερόμενο πλοιοκτήτη ή κατόπιν εξουσιοδότησης στον αρμόδιο υπάλληλο του Τμήματος Αλιείας όπου τηρείται ο φάκελος του σκάφους μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2015.

β) Για τις άδειες αλίευσης τόνου ο ενδιαφερόμενος πλοιοκτήτης υποβάλει αίτηση με δικαιολογητικά στην αρμόδια Υπηρεσία όπου τηρείται ο φάκελος του σκάφους μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2015.

Λεπτομερείς γραπτές οδηγίες και σχετικά υποδείγματα αιτήσεων θα αποσταλούν εγκαίρως στους επαγγελματικούς αλιευτικούς συλλόγους καθώς και στις Λιμενικές Αρχές της περιοχής όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι αλιείς.

Πρόσθετες πληροφορίες και διευκρινήσεις δίδονται από τις Υπηρεσίες Αλιείας του Νομού (Ρόδος – 22413 64882 και Κάλυμνος – 22430 59419).-

      

     

Ε . Π .

Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΜΑΡΙΓΩ ΦΩΤΑΚΗ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!