Την συντήρηση και αποκατάσταση των πεζοδρομίων σε γειτονιές και κεντρικές οδούς της πόλεως Ρόδου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Την συντήρηση και αποκατάσταση των πεζοδρομίων σε γειτονιές και κεντρικές οδούς της πόλεως Ρόδου, επέβλεψε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου, και  υπηρεσιακούς  παράγοντες. 

Ο κος Χατζηδιάκος ξεκίνησε από την περιοχή του Καρακόνερου επί των οδών: Ευαγόρα και Μονής Πανορμίτη, συνέχισε στην περιοχή του  Αγίου  Νικολάου  στην οδό Ναύαρχου Δαμασκηνού και ολοκλήρωσε τις αυτοψίες  στις οδούς Βενετοκλέων, Στεφάνου Καζούλη και Δωδεκανησιακής Νεολαίας.

Προσεχώς θα ξεκινήσουν οι εργασίες και σε άλλες κεντρικές  οδούς της πόλης προκειμένου η πρόσβαση των πεζών να γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμη και των ατόμων που παρουσιάζουν κινητικά προβλήματα. Πρόκειται για  τις  οδούς   Ρήγα Φεραίου, Τσαλδάρη, Τενέδου και Καστοριάς.    

Η κατασκευή  έργου με την επωνυμία  «Ανακατασκευή και κατασκευή νέων πεζοδρομίων στην πόλη της Ρόδου»,  αφορά πεζοδρόμια συνολικού μήκους 2,5 χιλιομέτρων σε σημεία στην πόλη της Ρόδου, την τοποθέτηση νέων φωτιστικών καλωδίων, αλλά και νέων φωτιστικών σημείων σε σημεία που απαιτείται. Παράλληλα έχει προβλεφθεί  χώρος όπου θα φυτευτούν δέντρα που μελλοντικά δεν θα αναπτύσσουν μεγάλες επιφανειακές ρίζες.  Την  επίβλεψη και χρηματοδότηση του έργου την έχει ο δήμος Ρόδου, μέσω του προγράμματος ΣΑΤΑ.  


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!