Οι Γερμανοί κατέκτησαν την Κω τον Σεπτέμβριο - Αύξηση 102% στις κρατήσεις!

Το μεγάλο come back της νήσου Κω στη Γερμανική αγορά σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο.

Το ελληνικό νησί που πρωταγωνίστησε μαζί με την Λέσβο στο προσφυγικό σήριαλ όλο το καλοκαίρι είδε τις κρατήσεις από την Γερμανία να αυξάνουν τον Σεπτέμβριο κατά 102% μετά από μία πτώση κατά 14% τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον γερμανικό τουριστικό πάροχο Traveltainment.


Τον ίδιο μήνα αύξηση κατά 26% σημείωσαν και οι αφίξεις στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, σαν συνέχεια μία αύξησης κατά 16% τον Αύγουστο. Στην Τουρκία η Antalya, επανήλθε επίσης στα ίδια επίπεδα με πέρυσι την ίδια περίοδο μετά από μία πτώση κατά 12% τον Αύγουστο στις κρατήσεις, ενώ η Σμύρνη γνώρισε μία αύξηση 10%. Στην Ισπανία τα αεροδρόμια είχαν φτωχή κίνηση καθώς η Palma μειώθηκε κτα΄3% μετά από μία επίσης πτώση 4% τον Αύγουστο, η Fuerteventura -7%, η Las Palmas -4%, Tenerife South -20% και η Arrecife -23%.

Πηγή: bluebirds.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!