Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση γευσιγνωσίας ελαιόλαδου που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Δ.ΕΤ.Α.Π.

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση γευσιγνωσίας ελαιόλαδου που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Δ.ΕΤ.Α.Π. το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στη Ρόδο. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν σαράντα (40) λάτρεις του είδους, επαγγελματίες αλλά και απλοί καταναλωτές, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελιάς και του ελαιόλαδου, τα πρότυπα και τις διαδικασίες που το πλαισιώνουν και γνώρισαν από κοντά τα μυστικά του από τη HeadSommelier-Oliveoilexpertκα Μαρία Κατσούλη. Την εκδήλωση συντόνισε η κα Αλακιώτου-Ανθοπούλου Μαριτάνα, γραμματέας του Δ.Σ. της Δ.ΕΤ.Α.Π. και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε σύντομη παρουσίαση των βιβλίων του Πολιτιστικού Ομίλου Απολλώνων Ρόδου ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ από τον πρόεδρο κο Εμμ. Κυριαζάκο, «Η ελιά στον πολιτισμό της Ρόδου» και «Μαθαίνω για την ελιά και το λάδι», οι συγγραφείς των οποίων έχουν βραβευθεί με το Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη το 2012 από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Την εκδήλωση υποστήριξαν με προϊόντα τους επιχειρήσεις παραγωγής και τυποποίησης ελαιόλαδου του Νομού Δωδεκανήσου και με την ενεργό συμμετοχή τους σπουδαστές της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπ. Τουρισμού- ΙΕΚ Ρόδου.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Δ.ΕΤ.Α.Π., πιστοί στην αποστολή τους, συνεχίζουν τις δράσεις τους για την άρτια ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών και την ανάπτυξη των νησιών γενικότερα.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!