Σκάφος φονιάς οδήγησε στο θάνατο 19 αθώες ψυχές έξω από την Κάλυμνο

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλολίμνου και Καλύμνου που οδήγησε στο θάνατο 19 άτομα. Συγκεκριμένα: 6 αγόρια, 4 κορίτσια, 2 βρέφη, 5 γυναίκες και 2 άντρες. Οι διασωθέντες μέχρι στιγμής φτάνουν τους 138.

Σε αυτό το σαπιοκάραβο είχαν φορτώσει οι Τούρκοι δουλέμποροι συμφώνα με μαρτυρίες των επιβαινόντων που επέζησαν και έφτασαν στη Κάλυμνο περίπου 180 με 200 πρόσφυγες. Μαρτυρία που ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθεί γιατί ο αριθμός των πνιγμένων θα αυξηθεί.


Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες των διασωθέντων που βρίσκονται στη Κάλυμνο επί μια ώρα Τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής τριγύρναγε γύρω από το σκάφος των προσφύγων δημιουργώντας μεγάλα κύματα με τα απόνερα του με αποτέλεσμα να ανατραπεί το σκάφος και να έχουμε αυτό το νέο τραγικό συμβάν.


Αυτό και αν είναι έγκλημα εκ προμελέτης.


Μετά την αναγνώριση των πτωμάτων με περιπολικό πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού θα μεταφερθούν στη Κω για να ταφούν.


Δείτε αποκλειστικές φωτογραφείς του σκάφους που είχαν φορτώσει τους πρόσφυγες και βρίσκεται στο λιμάνι της Καλύμνου.

πηγή: http://www.tominews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!