Κατάμεστη αίθουσα "Βεργίνα" που γέμισε με χιλιάδες τουριστικούς πράκτορες της TUI UΚ & I

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Από το Φαληράκι Ρόδου και την κατάμεστη αίθουσα "Βεργίνα" που γέμισε με χιλιάδες τουριστικούς πράκτορες της TUI UΚ & Iαπ’ όλο τον κόσμο που τιμούν την χώρα μας επιλέγοντας τη Ρόδο για τα Awards 2015 έρχονται θετικά μηνύματα για τον τουρισμό μας. 

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης σε μια μεγαλοπρεπή και φαντασμαγορική βραδιά με ένα σκηνικό που θύμιζε βραδιά απονομής βραβείων του «Hollywood», με τους άντρες να φορούν μαύρα κοστούμια με παπιγιόν ή μαύρες γραβάτες και τις γυναίκες με βραδινά φορέματα, καθώς η TUIUK & Iαπένειμε τιμητικές διακρίσεις στα κορυφαία στελέχη της ανά τον κόσμο που διακρίθηκαν για το έτος 2015. Η Περιφέρεια παρουσίασε με όμορφες εικόνες στο video wall τις ομορφιές των νησιών μας και έδειξε σε όλους, πως Δωδεκάνησος και Κυκλάδες αποτελούν δύο από τις πιο όμορφες και μαγευτικές περιοχές του πλανήτη. Συγχαρητήρια αξίζουν στην κ. Δώρα Αναστασιάδη που περιέγραψε και παρουσίασε τους τουριστικούς θησαυρούς του Νοτίου Αιγαίου. Ο κ. Φλεβάρης μετέφερε τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου καθώς και της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχου Τουρισμού κας. Μαριέττας Παπαβασιλείου που βρίσκονται στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσουν τον τουρισμό και τον τόπο μας στην μεγάλη διεθνή τουριστική έκθεση που έχει ανοίξει τις πύλες της. Ο κ. Φλεβάρης ανέφερε ότι βασικός στόχος του Περιφερειάρχη και της Αντιπεριφερειάρχου Τουρισμού είναι η παρουσίαση της νέας τουριστικής ταυτότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market. Ο τουρισμός ήταν, είναι και θα είναι το βαρύ χαρτί της Ελληνικής οικονομίας και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου αποτελούν τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας μας Διεθνώς. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το γνωρίζει πολύ καλά και απαιτεί να το κατανοήσουν η Πολιτεία και όλοι οι Φορείς που πρέπει να στηρίξουν έμπρακτα τον τουρισμό μας, αφαιρώντας και όχι τοποθετώντας εμπόδια. Η ονομασία SouthAegeanRegion βρίσκεται πολύ ψηλά κι εκεί θα παραμείνει αν στηρίξουμε τον τουρισμό μας με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτό απέδειξε και το θερμό χειροκρότημα των Τουριστικών Πρακτόρων στην μεγαλειώδη τελετή απονομής των βραβείων. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!