Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την οργάνωση σχολικού περιπάτου στις 27/11/2015, με προορισμό το Βαθύ Καλύμνου

Το Νικηφόρειο 1ο Γυμνάσιο Καλύμνου προκηρύσσει την  εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα ταξιδιωτικά γραφεία για την οργάνωση εκδρομής-μετακίνησης μαθητών στις 27/11/2015 , στα πλαίσια περιπάτου με προορισμό τον Βαθύ Καλύμνουγια την  επίσκεψη των αρχαιοτήτων της περιοχής .

Τα στοιχεία που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη για την υποβολή προσφορών είναι τα ακόλουθα:

1.       Προορισμός:  Βαθύ  , Κάλυμνος

2.       Ημερομηνία : 27/12/2015

3.   Αριθμός συμμετεχόντων: 180 μαθητές ,  20 συνοδοί καθηγητές και ένας επικεφαλής

4.   Μεταφορικά μέσα Λεωφορεία (πούλμαν)

5.  Αναχώρηση από το σχολείο 8 πμ. – επιστροφή 13:30 μμ. 

Παρακαλούνται επομένως οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν στη Διεύθυνση του ΝΙΚΗΦΟΡΕΙΟΥ 1ου Γυμνασίου Καλύμνου (Ανάσταση, Κάλυμνος 85200) έως τις 6/11/2015 και ώρα 12.00 τις προσφορές τους κλειστές ή με ταχυδρομείο, όπου θα αναγράφονται η τελική συνολική τιμή του οργανωμένου ταξιδιού , αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή, ώστε οι προσφορές να είναι οικονομικά και ποιοτικά συγκρίσιμες.

Μαζί με την κάθε προσφορά κατατίθεται απαραιτήτως από το ταξιδιωτικό γραφείο και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Οι προσφορές θα ανοιχθούν από την αρμόδια Σχολική Επιτροπή την ίδια μέρα στις 13.15. Οι προσφορές θα περιγράφουν αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα είναι σύμφωνες με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11- 2011(ΦΕΚ 2769/τ.Β΄/02-12-2011) και τη σχετική νομοθεσία, ενώ το λεωφορείο θα πρέπει να λειτουργεί με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Ο

Διευθυντής
Παντελής Έλληνας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!