Ο Δήμος Καλυμνίων ευχαριστεί τον κ. Θεόφιλο Λιά (ιδιοκτήτης του Baby Center) για την προσφορά του στο παράρτημα του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στη Χώρα

Ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας  κος Μικές Ρήγας, εκ μέρους του Δημάρχου Καλυμνίων και του συνόλου της δημοτικής αρχής,  επιθυμεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον κο Θεόφιλο Λιά, ...

... ιδιοκτήτη του καταστήματος BabyCenter στην Κάλυμνο, για τη ευγενική του πρωτοβουλία να προσφέρει παιχνίδια και άλλα είδη προσχολικής ηλικίας στο νεοσύστατο παράρτημα του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στη Χώρα.

Ελπίζουμε και άλλοι επαγγελματίες του νησιού μας να μιμηθούν αυτή την χειρονομία  και να προσφέρουν με τη σειρά τους στον εξοπλισμό καθώς και τη λειτουργική οργάνωση αυτής της νέας εκπαιδευτικής δομής, που λειτουργεί πλέον στο νησί μας και στοχεύει στο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες τους συμπολίτες μας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!