Πρόγραμμα Εθελοντικών Στειρώσεων στο Κυνοκομείο Ρόδου

Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εθελοντικών στειρώσεων αδέσποτων σκυλιών και γατιών στο Κυνοκομείο της Ρόδου.

Σε διάστημα 15 ημερών οι εθελοντές κτηνίατροι ChristinaSchomannκαι Αντωνία Χατζηδιάκου από την οργάνωση Κιβωτός του Νώε, με τη συνδρομή των στελεχών του Κυνοκομείου εξέτασαν ιατρικά και στείρωσαν 147 σκυλιά και 357 γατιά (σύνολο 504 αδέσποτα) στο κτηνιατρείο του Δημοτικού Κυνοκομείου της Ρόδου, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στη διαχείριση των αδέσποτων στο νησί μας.

     Συνολικά τα τελευταία χρόνια έχουν στειρωθεί, εξεταστεί ενδελεχώς κτηνιατρικά και ταυτοποιηθεί πάνω από 7.000 αδέσποτα ζώα από εθελοντές κτηνιάτρους.

     Ο Δήμος της Ρόδου εκφράζοντας τις ευχαριστίες του σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, δηλώνει  ότι θα συνεχίσει την συνεργασία μαζί τους για την αντιμετώπιση του μεγάλου ζητήματος των αδέσποτων ζώων στο νησί μας.  


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!