Άθλια Πολιτική Εκμετάλλευση από Ερντογάν των Θυμάτων της Γαλλίας

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, εξέφρασε τα πιο ΄΄βαθιά...

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, εξέφρασε τα πιο ΄΄βαθιά του συλλυπητήρια΄΄ στη Γαλλία μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι χθες Παρασκευή και κάλεσε να υπάρξει συναίνεση της διεθνούς κοινότητας στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας.

Συγκεκριμένα ανέφερε , «Καθώς η χώρα μας γνωρίζει πολύ καλά τις συνέπειες της τρομοκρατίας, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την οδύνη που βιώνει η Γαλλία τώρα», «Λέγαμε πάντα ότι απαιτείται να έχουμε συναίνεση της διεθνούς κοινότητας εναντίον της τρομοκρατίας», «Διεξαγάγαμε πάντα αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας με αποφασιστικότητα και συνεχίζουμε να τον διεξάγουμε», πρόσθεσε.

Ενώ κατέληξε με αυτό το οποίο ήθελε να τονίσει και ταυτόχρονα να προβάλλει περισσότερο λέγοντας ότι, η Τουρκία εξαπέλυσε το καλοκαίρι έναν διμέτωπο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, στοχοθετώντας το ΙΚ στη Συρία, αλλά επίσης κυρίως τους αντάρτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), μιας οργάνωσης που διεξάγει ένοπλο αγώνα εναντίον των τουρκικών δυνάμεων από το 1984.

Θεωρούμε ότι πάνω στα θύματα της Γαλλίας θα γίνει μεγάλη πολιτική εκμετάλλευση. Πρώτος και καλύτερος ο δολοφόνος Ερντογάν, ο οποίος δεν τήρησε ούτε τα τυπικά. Δεν άφησε να περάσει ούτε ένα 24ωρο και αμέσως έσπευσε να εκμεταλλευτεί πολιτικά τα αθώα θύματα του ΙΚ. Με αυτόν τον αδίστακτο εγκληματία, που μοιράζει ΄΄ύπουλα συλλυπητήρια» και δεν σέβεται τους νεκρούς των εταίρων του, δυστυχώς διαπραγματεύεται η Ευρώπη.

Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος

Στρατηγικός Αναλυτής

Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας

στη ΝΑ Μεσόγειοπηγή: http://www.pentapostagma.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!