Σειρά συλλήψεων στις Βρυξέλλες υπόπτων που σχετίζονται με τις επιθέσεις στη Γαλλία

Η επιχείρηση, σύμφωνα με βελγικά μέσα ενημέρωσης, πραγματοποιείται στο προάστιο Μολενμπέκ - Τρεις από τους τρομοκράτες που σκόρπισαν το θάνατο στο Παρίσι είχαν ξεκινήσει από την γειτονιά των Βρυξελλών μεταδίδουν βελγικά ΜΜΕ.

Για αστυνομική επιχείρηση στο προάστιο Μολενμπέκ των Βρυξελλών που σχετίζεται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι κάνουν λόγο βελγικά και γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη συλληφθεί ένα άτομο ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας κάνει λόγο για «αριθμό συλληφθέντων».

Νωρίτερα είχαν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για σχέσεις Βέλγων με τις επιθέσεις στο Παρίσι, τις οποίες είχε διαψεύσει η βελγική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το βελγικό κανάλι RTL τρεις από τους τρομοκράτες που σκόρπισαν το θάνατο στο Παρίσι είχαν ξεκινήσει από την γειτονιά των Βρυξελλών στην οποία πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον γενικό εισαγγελέα της περιοχής.

πηγή: http://www.protothema.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!