Πυρκαγιά χθες βράδια στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΚ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Σε αστική πυρκαγιά κλήθηκε να επέμβει σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και ώρα 02:05 ο ΕΠΣΚ στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΚ. Άμεσα στο σημείο έσπευσε 1 πυροσβεστικό όχημα με πέντε εθελοντές πυροσβέστες.

Η φωτιά ξέσπασε στον εξωτερικό χώρο (πάνω στο κτίριο) της ΑΝΕΚ σε καλώδιο της ΔΕΗ,με αποτέλεσμα οι άνδρες της πυροσβεστικής να καλέσουν συνεργείο της ΔΕΗ για να διακόψει την ηλεκτροδότηση διότι υπήρχαν πολύ έντονες εκρήξεις, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στην κατάσβεση.
Στο σημείο υπήρχε και περιπολικό του ΑΤ Καλύμνου και στην συνέχεια ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της εταιρίας για να ανοίξει το κτίριο και να ελεγχθεί απο την πυροσβεστική για τυχόν βραχυκύκλωμα και στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου.
Απο την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές μόνο στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!