Υπέγραψε τα οικονομικά αντίποινα κατά της Τουρκίας ο Πούτιν

«Κόβει» κάθε τουριστική σχέση με την Άγκυρα - Αναστέλλεται μερικώς η διακίνηση πολιτών χωρίς βίζα - Απαγορεύονται και οι πτήσεις τσάρτερ - Απαγορεύεται και η εισαγωγή συγκεκριμένων τουρκικών προϊόντων.

Υπέγραψε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν το προεδρικό διάταγμα με το οποίο επικυρώνονται τα οικονομικά μέτρα που λαμβάνει η χώρα του κατά της Τουρκίας ως αντίποινα για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου: «Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε ένα διάταγμα για τα "μέτρα που εγγυώνται την Εθνική Ασφάλεια στην Ρωσική Ομοσπονδία και προστατεύουν τους ρώσους πολίτες έναντι εγκληματικών και παράνομων πράξεων, αλλά και για τα ειδικά οικονομικά μέτρα εναντίον της Τουρκικής Δημοκρατίας». 

Μεταξύ άλλων όπως έγινε γνωστό οι ρώσοι τουριστικοί πράκτορες σταματούν να πωλούν τουριστικά πακέτα στην Τουρκία από 1/1/2016, απαγορεύεται στις ρωσικές εταιρείες να προσλαμβάνουν Τούρκους εργαζόμενους, επαναφέρεται το καθεστώτος θεώρησης εισόδου (βίζα) μεταξύ των δύο χωρών, απαγορεύονται και όλες οι πτήσεις τσάρτερ, ενώ απαγορεύεται και η εισαγωγή συγκεκριμένων ρωσικών προϊόντων.

πηγή: http://www.protothema.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!