Περιουσιολόγιο: Θα κατάσχεται ό,τι δεν δηλώνεται – Ποια περιουσιακά στοιχεία πρέπει να καταγραφούν

Τον Δεκέμβριο αναμένεται να ψηφιστεί το Περιουσιολόγιο, με το σχέδιο της κυβέρνησης να απαιτεί τη δήλωση κάθε περιουσιακού στοιχείου, διαφορετικά ό,τι δεν δηλώνεται θα κατάσχεται.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της «Real News, με την εφημερίδα να λέει ότι αποκαλύπτει ολόκληρο το κυβερνητικό σχέδιο για το Περιουσιολόγιο, οι φορολογούμενοι θα είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν στις Αρχές όλα τα ακίνητα και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία που κατέχουν στην ιδιοκτησία τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως: σπίτια, οικόπεδα, οχήματα, αεροσκάφη, κότερα μετοχές, έργα τέχνης, συλλγοές σπανίων αντικειμένων, κοσμήματα, τραπεζικούς λογαριασμούς, θυρίδες, άλογα ιππασίας κ.ά.

Από κει και πέρα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι φορολογικές αρχές θα παρακολουθούν συνεχώς πώς εξελίσσονται οι αλλαγές στην περιουσία των πολιτών, με στόχο να εντοπιστούν ενδεχόμενες αδικαιολόγητες αποκλίσεις.

πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!