Διαγραμμίζονται οι δρόμοι της πόλης της Ρόδου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Το έργο της διαγράμμισης των δρόμων κυκλοφορίας που εκτελείται στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, επόπτευσε το πρωί ο δήμαρχος  κ. Φώτης Χατζηδιάκος. Το έργο που εκτελείται από τα συνεργεία οδοποιίας του δήμου στις αστικές οδούς, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου μία εβδομάδα και κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό για την οπτική καθοδήγηση των οδηγών σε κακές καιρικές συνθήκες, αλλά και κατά τις νυχτερινές ώρες.

«Βελτιώνουμε τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια της κίνησης και των οδηγών. Δυστυχώς η ποιότητα των χρωμάτων από προμήθειες προηγούμενων ετών δημιούργησε πρόβλημα στις διαγραμμίσεις των δρόμων το καλοκαίρι. Περιμένουμε τη νέα προμήθεια ώστε έγκαιρα όλο το οδικό δίκτυο να αναβαθμιστεί» δήλωσε ο δήμαρχος συμπληρώνοντας ότι θα ακολουθήσουν διαγραμμίσεις και  σε δημοτικές ενότητες.

Ακολούθως ο δήμαρχος επισκέφτηκε το 21ο Νηπιαγωγείο Ρόδου στο Ροδίνι στο οποίο εκτελούνται  εργασίες αναβάθμισής του τόσο στο εσωτερικό του όσο και στους εξωτερικούς του χώρους, μεταξύ των οποίων ελαιοχρωματισμοί και κατασκευή παιδικής χαράς.

Ο κ. Χατζηδιάκος συνομίλησε επίσης με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου και εξέτασε μαζί τους θέματα που αφορούν στη λειτουργία του.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος επισκέφτηκε το Καρνάγιο όπου συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εργασίες καθαρισμού της λιμενικής ζώνης, επιχείρηση που  αποτελεί το πρώτο βήμα για την μετεγκατάσταση των ΡΟΜΑ.

Για δεύτερη μέρα οι εργασίες καθαρισμού προχωρούν χωρίς προβλήματα. Να σημειωθεί ότι οι εργασίες εκτελούνται από ιδιώτη σε συνεργασία με το δήμο. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!