ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Εγκωμιαστικές κριτικές για την παρουσία της απέσπασε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία συμμετείχε με δικό της περίπτερο στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα, από 4 έως 6 Δεκεμβρίου 2015.

Στην Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής και Πρωτογενή Τομέα της Π.Ν.ΑΙ. κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διαθέτοντας το μεγαλύτερο περίπτερο του Φεστιβάλ, συμπεριέλαβε όλους τους ενδιαφερόμενους που δήλωσαν συμμετοχή και φιλοξένησε 39 παραγωγούς από τα νησιά Αμοργό, Άνδρο, Ίο, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κάσο, Κέα, Κύθνο, Πάρο, Ρόδο, Σίφνο και Τήνο. Μεριμνώντας δε για τους μικρούς επισκέπτες του Φεστιβάλ, φρόντισε ώστε στο χώρο του περιπτέρου της να διεξαχθούν δρώμενα από το διαδραστικό- διδακτικό παραμύθι «Η Μελίτα και τα μυστικά της κυψέλης».

Στα εγκαίνια του Φεστιβάλ η Π.Ν.ΑΙ. εκπροσωπήθηκε από τον Έπαρχο Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη, ο οποίος μετέφερε το χαιρετισμό του Περιφερειάρχη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο Φεστιβάλ αποτελεί τη σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα, καθώς μια τέτοια διοργάνωση ενισχύει την εικόνα αυτού του τόσου σημαντικού προϊόντος για την Ελλάδα. Παράλληλα η πλαισίωσή του από Επιστημονικές Ημερίδες και Συνέδρια έχει ως αποτέλεσμα την ενημέρωση των παραγωγών για τις νέες τεχνικές και μεθόδους, που θα οδηγήσουν στην βελτίωση τόσο της παραγωγής όσο και του τελικού προϊόντος, καθώς πρωταρχικός στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και η προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!