Τη δικιά τους Ένωση αποκτούν οι στρατιωτικοί της Ρόδου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η υπο ίδρυση Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου κ' Μικρονήσων διοργάνωσε την πρώτη της ενημερωτική εκδηλωση.

Η συμμετοχή των στρατιωτικών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, ήταν πέραν της αναμενόμενης,γεγονός που αποδεικνύει την ανάγκη ύπαρξης του σωματείου. Η διοικούσα επιτροπή ανέλυσε το καταστατικό του σωματείου και ιδίως το σκοπό και τα μεσα λειτουργίας του. Ο νομικός σύμβουλος της ένωσης, κ' Βασίλειος Καβουριού, ανέπτυξε τα νομικά επιχειρήματα και τη νομική βάση ίδρυσης του σωματείου και κάνοντας ένα βήμα παραπάνω τη νομική αναγκαιότητα ύπαρξή της.

 Της παρουσίασης ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι στρατιωτικοί κατέθεσαν και ρώτησαν για τρέχοντα μείζονα προβλήματα, εν γένει των στρατιωτικών και των οικογενειών τους, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών που παρευρέθηκε και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα.

 Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η μεγάλη συμμετοχή υπογραφών των ιδρυτικών μελών της Ένωσης, η οποία, κατά το νομικό σύμβουλο, δεν έχει συμβεί σε κανένα σωματείο ιδιωτικού δικαίου.

Η εκδήλωση αποτύπωσε τους καλύτερους οιωνούς και οι παρευρισκόμενοι υποσχέθηκαν τη δυναμικότητα και συλλογικότητα  της Ένωσης, την ανάπτυξη της και την εντός του οριοθετημένου στρατιωτικού διοικητικού πλαισίου ανάδειξης των προβλημάτων και επίλυσης τους, που αφορούν στους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις Μονάδες που εδρεύουν στα διοικητικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου κ' Μικρονήσων. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!