Ο Δήμος Νισύρου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2015

Ο Δήμος Νισύρου συμμετείχε και φέτος στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2015 που πραγματοποιήθηκε 4 - 6 Δεκεμβρίου 2015 στο Metropolitan EXPO στην περιοχή του αεροδρομίου στο Μαρκόπουλο.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν όλες οι μορφές τουρισμού, όπως:Θαλάσσιος, Γαστρονομικός, Αρχαιολογικός & Πολιτιστικός τουρισμός, Συνεδριακός και Ιατρικός τουρισμός, Ιαματικός τουρισμός Αγροτουρισμός ,κ.λ.π.. Την ευθύνη του περιπτέρου της Νισύρου είχε ο κ. Οδυσσέας Σακελλαρίδης. Επιβεβαιώθηκε η τάση της τουριστικής αγοράς για αναζήτηση νέων ελληνικών προορισμών, αλλά και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, που μπορεί προνομιακά να εκμεταλλευθεί το νησί μας , λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που διαθέτει.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!