Η ΟΕΒΕΔ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ

«Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όχημα για την επιστροφή της Ευρώπης στην ανάπτυξη», ήταν το θέμα της πρώτης συνάντησης των Αθηνών για τις ευρωπαϊκές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο πλαίσιο Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου που διοργάνωσε η ΓΣΕΒΕΕ και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα, στις 3 & 4 Δεκεμβρίου και συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου Νίκος Τσούλλος, καθώς και τα δυο μέλη του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΔ Γιάννης Κλούβας και Αρκάδιος Σκαλίδης. 

Στόχος του συνεδρίου ήταν να αναδειχθεί ο καθοριστικός ρόλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην αναπτυξιακή διαδικασία της Ευρώπης, μέσα από την αποτελεσματική χρήση των νέων οικονομικών εργαλείων για τις ΜμΕ και σε συνθήκες ολοκλήρωσης της αγοράς.

Το αξιοσημείωτο του συνεδρίου ήταν πως για πρώτη φορά κυβέρνηση και πολιτικοί αρχηγοί έθεσαν αποκλειστικά στο επίκεντρο των τοποθετήσεων τους τα θέματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, τις θέσεις τους για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το ρόλο τους στο ξεπέρασμα της ελληνικής οικονομικής κρίσης ανέπτυξαν ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Αν. Υπουργός Οικονομικών, κ. Τρύφων Αλεξιάδης, ο Πρόεδρος της ΝΔ, κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, η Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ, κα Φώφη Γεννηματά, ο Επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Σταύρος Θεοδωράκης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης. Επίσης αξιόλογες ήταν οι τοποθετήσεις του Επικεφαλής του ΟΟΣΑ για το Τμήμα Οικονομικής Ανάλυσης στην Ελλάδα, κ. Christian Daude, η Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις (UEAPME) Γκουνίλα Άλμγκρεν , ο Αντιπρόεδρος UEAPME, και πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος.

Σημειώνεται ότι στο συνέδριο το οποίο υποστηριζόταν από την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, συμμετείχαν και μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στελέχη των Ευρωπαϊκών οργανώσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, των ερευνητικών ινστιτούτων για τις ΜμΕ, της ηγεσίας της UEAPME (Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βιοτεχνικών, Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων) καθώς επίσης των Ευρωπαϊκών και Ελληνικών Τραπεζικών Ιδρυμάτων.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!