Σύλληψη διακινητών αλλοδαπών προσφύγων στην Κάλυμνο

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (02) διακινητών αλλοδαπών προσφύγων προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.  
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή' βραχονησίδας “ΚΑΛΑΒΡΟΣ”, δυτικά ν. Καλύμνου, Ι/Φ σκάφος από το οποίο είχε αποβιβαστεί νωρίτερα, ικανός αριθμός αλλοδαπών προσφύγων. Στη θέα του περιπολικού, ο κυβερνήτης του ανωτέρω Ι/Φ σκάφους προσπάθησε να διαφύγει . Ακολούθησε καταδίωξη και το ανωτέρω  Ι/Φ ακινητοποιήθηκε ενώ από το πλήρωμα του περιπολικού συνελήφθησαν οι δύο (02) αλλοδαποί επιβαίνοντές του. 
Στη συνέχεια συνοδεία με τη συνδρομή έτερου περιπολικού σκάφους και ναυαγοσωστικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛΑ.ΚΤ. το Ι/Φ σκάφος κατέπλευσε στο λιμένα Καλύμνου.
Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω σκάφος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!