Διορία τριών ημερών στην κυβέρνηση για συμφωνία για τα κόκκινα δάνεια των επιχειρήσεων

Διορία τριών ημερών έχει η κυβέρνηση για να κλείσει την συμφωνία για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια. 

Στόχος είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει συμφωνηθεί το ρυθμιστικό πλαίσιο βάση του οποίου θα νομοθετήσει η κυβέρνηση σχετικά με την λειτουργιά των εταιρειών διαχείρισης των κόκκινων δάνειων των επιχειρήσεων. ωστόσο κυβερνητικοί παράγοντες δηλώνουν ότι δεν συζητά παρά μόνο για τα μεγάλα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια χωρίς όμως να δίνει, μέχρι στιγμής περισσότερες διευκρινήσεις.

Σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομίας μετά την πρώτη συνάντηση η οποία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, ο στόχος είναι έως την ερχόμενη Παρασκευή να κλείσει η συμφωνία για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων προκειμένου το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο να ψηφιστεί από τη Βουλή έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Η ελληνική πλευρά φέρεται να συζητά μόνο για τα μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια, αποκλείοντας το ενδεχόμενο πώλησης σε ξένα funds των μη εξυπηρετούμενων δανείων νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Μάλιστα στέλεχος του υπουργείο που συμμετείχε στη συνάντηση με τους δανειστές τόνισε ότι «το θέμα αυτό δεν μετατίθεται για συζήτηση ούτε στην πρώτη αξιολόγηση τον Ιανουάριο ».

Κατά τη χθεσινή συνάντηση συζητήθηκαν ακόμα η αναβάθμιση και η συγκρότηση του Διακυβερνητικού Οργάνου Ιδιωτικού Χρέους καθώς και η δευτερεύουσα νομοθεσία για την εφαρμογή του νομού Κατσέλη.Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο Πέμπτη.

πηγή: http://www.tanea.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!