Αναβρασμός στη Γαλλία μετά τη νίκη της Λε Πεν

Πολιτικός αναβρασμός στη Γαλλία μετά την επικράτηση του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου στις περιφερειακές εκλογές. Βάζοντας το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό το Σοσιαλιστικό Κόμμα αποσύρει τους υποψηφίους του από το δεύτερο γύρο. 

Μάλιστα ο πρωθυπουργός Βαλς κάλεσε τους ψηφοφόρους να προτιμήσουν την κεντροδεξιά του Σαρκοζί προκειμένου να ανακόψουν τη δυναμική της Λε Πεν.

O πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς είπε ότι μια Ευρώπη του εθνικισμού, μια Ευρώπη των συνόρων και των τειχών, «θα ήταν καταστροφική».

Στο ίδιο πνεύμα, ο αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν, προειδοποιεί ότι «Αν οι δεξιοί εθνικιστές αποκτούσαν την πλειοψηφία, θα κατέστρεφαν την Ε.Ε., γι’αυτό χρειαζόμαστε κοινές λύσεις. Το πού οδηγεί το μίσος το έδειξε ο προηγούμενος αιώνας».

Πηγή: ΕΡΤ1


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!