Εκσυγχρονισμός της Σχολικής Βιβλιοθήκης ''ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ'' του Νικηφόρειου 1ου Γυμνασίου Καλύμνου

Με πολύ προσπάθεια κατορθώσαμε να Ξαναστήσουμε, και να Εκσυγχρονίσουμε τη Σχολική Βιβλιοθήκη του Ιστορικού Νικηφόρειου 1ου Γυμνασίου Καλύμνου ''ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ'' .

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προώθηση του βιβλίου στους μαθητές μας ως βασικού μέσου γνώσης, σκέψης και πολυεπίπεδης εμπειρίας. Παράλληλα η βιβλιοθήκη λειτουργεί και ως δανειστική για τους κατοίκους του νησιού και το καλοκαίρι , κάθε πέμπτη. Ο εμπλουτισμός του σχολικού περιβάλλοντος με κάθε δυνατό μέσο, σε καιρούς ιδιαίτερα χαλεπούς, αποτελεί για μας πρόκληση και καθημερινή πρακτική. Σε αυτή μας την προσπάθεια θα χαρούμε να σας έχουμε δίπλα μας συμπαραστάτες και αρωγούς, με δωρεές που θα βοηθούσαν το έργο μας.

Με τιμή

Ο Διευθυντής
MSc Παντελής Έλληνας

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων
Ειρήνη Τρικοίλη


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!