Η Δημοτική Χορωδία είπε τα κάλαντα στο Διαφάνι της Καρπάθου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Θέμα: Η Δημοτική Χορωδία είπε τα κάλαντα στο Διαφάνι της Καρπάθου: «Εις το Διαφάνι ήρθαμε  χωριό που αγαπάμε / και με τους  φίλους μας εδώ  πάντα καλοπερνάμε.» 

Τελικά η φύση σήμερα 20/12 «συνωμότησε» με τον ΚΟΠΑΠ (Καρπαθιακός  Οργανισμός  Πολιτισμού Άθλησης  και Παιδείας)και έτσι, με σύμμαχο την καλοκαιρία, τα μέλη της Δημοτικής χορωδίας επισκέφτηκαν το όμορφο χειμωνιάτικο Διαφάνι προκειμένου να δώσουν από εκεί  το έναυσμα για τις χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις του Δήμου Καρπάθου. 

   Ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος,  έδωσε τις ευχές  του για υγεία σε όλους τους παριστάμενους συγχαίροντας ταυτόχρονα την Δημοτική Χορωδία για το «άρτιο  μουσικό  της αποτέλεσμα».

 Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ολύμπου κ. Γεώργιος Πρωτόπαπας  ευχαρίστησε τον ΚΟΠΑΠ  για το γεγονός ότι και φέτος η Δημοτική Χορωδία τιμά το Διαφάνι ενώ ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ολύμπου κ.  Γιάννης Μακρυμανώλης  υπογράμμισε τη σημασία της δραστηριότητας του ΚΟΠΑΠ και της Δημοτικής  Χορωδίας.

 Οι εφημέριοι Ολύμπου και Διαφανίου πατήρ Ιωάννης Διακογεωργίου και πατήρ Μηνάς Ερνίας  αναφέρθηκαν με τον δικό τους τρόπο στη σημασία του Πολιτισμού και των πολιτιστικών δράσεων στο νησί της Καρπάθου.

  Ο  Πρόεδρος του ΚΟΠΑΠ κ. Γιώργος Βασιλαράκης έδωσε την υπόσχεση ότι  του χρόνου το  εορταστικό έναυσμα θα δοθεί από την Όλυμπο γεγονός το οποίο ήδη σχεδιάζει και προγραμματίζει  ο ΚΟΠΑΠ.

    Το πρόγραμμα της Δημοτικής Χορωδίας ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί, αφού παρακολούθησαν τα μέλη της  την Θεία λειτουργία -στην  κατανυκτική ατμόσφαιρά του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής- και έλαβε χώρα στο Μέγαρο Διαφανίου με τις κυρίες της περιοχής να έχουν ετοιμάσει διάφορα  εκλεκτά  κεράσματα για τους παριστάμενους.  Ξεχώρισαν φυσικά οι φημισμένοι  λαχταριστοί ολυμπίτικοι  λουκουμάδες.

Υπό την διεύθυνση της δ/ντριας της Χορωδίας  κυρίας  Μοσχούλας Βαρδαούλη  ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα γνωστά τραγούδια , αλλά και επιλεγμένα τραγούδια σημαντικών μουσικοσυνθετών  της χώρας μας ( Θεοδωράκης. Χατζηδάκης, Τσιτσάνης) τα οποία κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί  από την  Χορωδία.

Φυσικά τραγουδήθηκαν και τα κάλαντα των Χριστουγέννων με τους παρακάτω στίχους:

Καλή Εσπέραν Άρχοντες  και αν είναι ορισμός σας /να ψάλλουμε τα κάλαντα στο όμορφο χωριό σας.

Εις το Διαφάνι ήρθαμε  χωριό που αγαπάμε / και με τους  φίλους μας εδώ  πάντα καλοπερνάμε.

 Δική μας είναι η χαρά /κοντά  σας  να βρεθούμε /χρόνια πολλά  χαρούμενα  σε όλους να ευχηθούμε.

Σ’ αυτή την παρουσία μας εδώ σαν χορωδία/  ολόψυχα ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχία!»

Στο τέλος της εκδήλωσης ο ΚΟΠΑΠ μοίρασε δώρα στα παιδιά της Ολύμπου και του Διαφανίου.

                                         Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!