Ανάληψη ευθύνης από την «ΟΛΑ» για την επίθεση στον ΣΕΒ

Την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων ανέλαβε η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών με προκήρυξή της.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας, άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» ενημερώνοντας ότι άφησε usb stick με την προκήρυξη πίσω από ΚΑΦΑΟ επί της Εμμ. Μπενάκη στα Εξάρχεια. Ενημερώθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας παρέλαβε τον φάκελο.

Σύμφωνα με διαρροές, πρόκειται για ένα κείμενο 32 σελίδων που υπογράφεται από την «ΟΛΑ» η οποία είχε αναλάβει το παρελθόν την ευθύνη για τις επιθέσεις στην ισραηλινή πρεσβεία, στα γραφεία της ΝΔ και στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη (Χαλάνδρι).

πηγή: http://www.zougla.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!